Voor elke bestelling > 20€, ontvang een gratis zonnebril met de code: FREESUN3 !

Slim 65th Anniversary Collectible

Dat Was Vroeger

Zippo Slim Lighter - Original Packaging

1956 Slim® verpakking.

Dat Is Vandaag

De luxueuze turkooizen verpakking is een eerbetoon aan het originele ontwerp.

Zippo Slim Lighter Packaging from 1956.

The 1956 swing box doubled as a display case.

Je zou denken dat één wereldicoon genoeg zou zijn voor Zippo. En dat is de Zippo Slim® aansteker.

Het is misschien moeilijk om een wereldwijde sensatie op te volgen, maar Zippo vond een manier. In 1956 voegde Zippo een afgeslankte versie van zijn klassieke windproof aansteker toe aan zijn repertoire in een poging om hem nog meer geschikt te maken voor de massa (als dat al denkbaar was). En de respons was buitengewoon.

 

De Zippo Slim® aansteker was een evolutie van het robuuste Zippo-imago uit oorlogstijd, maar had precies dezelfde robuuste betrouwbaarheid, functionaliteit en levenslange garantie die soldaten wisten te waarderen. Het gebruik van hoogwaardige materialen en ingewikkelde gravures sprak een breder publiek aan en was een toespeling op de terugkeer van de wereld naar de beschaving na de oorlog.

 

Om het doorslaande succes en de snelle verspreiding van Zippo's tweede wereldberoemde innovatie te vieren, brengt de Slim 65th Anniversary Collectible hulde aan het originele model en de verpakking met zijn edgy pop art design, retro-geïnspireerde bodemstempel en turquoise geschenkdoos.

 

Het ontwerp op de voorkant van de aansteker werd gerealiseerd met lasergravure en laservulling op een glad Black Ice® oppervlak. De achterkant geeft de 65e verjaardag aan en toont de opeenvolgende nummering van deze beperkte editie.

Collectible Features

Slim® Black Ice®

Laser Gravure en Laser Fancy Fill op een Black Ice® oppervlak.

Opeenvolgend Genummerd

De oplage is beperkt tot slechts 15.000 exemplaren wereldwijd.

Herdenkingsstempel

Een retro stempel op de onderkant identificeert het als een collector's item en bevestigt dat het een echte Zippo aansteker is.

Premium Verpakking

Het edgy pop art design is geïnspireerd op de originele verpakking van de Slim® aanstekers.

 

Nostalgie Ontmoet Modern Design