GRATIS verzending op alle bestellingen boven 65€

HANDELSMERKBESCHERMING

Het merk Zippo is opgericht in 1932, toen werd de eerste Zippo-zakaansteker geproduceerd. Tegenwoordig geniet het merk wereldwijd van een zeer hoge, niet-ondersteunde bekendheidsgraad. Zippo heeft veel geïnvesteerd in de promotie van haar hoogwaardige producten om zo een wereldwijd erkend merk op te bouwen. Zippo beschermt haar handelsmerk op serieuze wijze. Het bedrijf zal haar wettelijke rechten afdwingen om de productie van aanstekers die inbreuk maken op handelsmerken, te stoppen.

Authentieke Zippo-aanstekers kunnen gekocht worden op Zippo.nl, in het Zippo/Case Museum Store in Bradford, Pennsylvania, U.S.A., evenals bij geautoriseerde dealers in meer dan 160 landen wereldwijd. Vervalste aanstekers hebben de consument door de jaren heen misleid. Veel vervalste aanstekers tonen erg veel gelijkenis met de Zippo-zakaanstekers. Zippo-fans weten echter dat de echte Zippo-zakaanstekers een Zippo-headstamp hebben en dat het Zippo-handelsmerk aanwezig is op het inzetstuk van de aansteker. De beroemde levenslange garantie van Zippo is van toepassing op elke Zippo-zakaansteker. Heb je een vervalste Zippo-aansteker gevonden? Neem dan direct contact met ons op.

Zippo staat geen ongeoorloofde wijzigingen aan echte aanstekers en andere producten van het merk Zippo toe, waaronder het aanbrengen van ontwerpen, emblemen of andere wijzigingen die ernstige inbreuk maken op de intellectuele eigendomsrechten van Zippo. Zippo zal in dat geval haar rechten afdwingen in de rechtbank. Ongeacht de kwaliteit van de wijzigingen, maakt de verkoop van het gewijzigde product onder de naam Zippo inbreuk op de merkrechten van Zippo. Het wereldberoemde merk ZIPPO is geregistreerd in het hoofdregister van de Verenigde Staten en in praktisch elk ander land ter wereld.

Meer informatie over vervalsingen vind je op de volgende websites:

United States Patent and Trademark Office 
Stop Fakes