GRATIS verzending op alle bestellingen boven 65€

Zippo In The Movies

Zippo-aanstekers waren te zien in meer dan 2000 films

Windbestendige aanstekers van Zippo zijn te zien in meer dan 2000 films. In elk genre en elk budget; van kaskrakers van miljoenen dollars tot indiefilms, wanneer acteurs een betrouwbaar rekwisiet nodig hebben om een pad te verlichten, uit een lastige situatie te komen of spanning toe te voegen, kun je vaak de kenmerkende klik horen tijdens het openen van een Zippo-aansteker of de vonk zien van het vuurstenen wiel voordat de gele vlam het witte doek verlicht.

En niet alleen op het witte doek: Zippo-aanstekers en andere producten van de Zippo-familie, inclusief de Case-messen, zijn te zien in talloze prime-time televisieprogramma's, evenals veelgeprezen streaming-shows. Van het bestrijden van zombies, het activeren van sproeiers om een ​​dodelijk virus in de lucht te stoppen, tot het simpelweg gebruiken als decoratie in een supermarkt om het er authentiek uit te laten zien: Zippo-producten zijn vaak langer dan 10 minuten per seizoen op het scherm te zien en worden door miljoenen kijkers bekeken.

Met een filmografie die minstens 75 jaar van de meer dan 85 jaar bedrijfsgeschiedenis omvat, is het geen wonder dat Zippo-aanstekers gebruikt worden als Crew-cadeau en te vinden zijn in goodiebags van prijsuitreikingen.  Daarnaast heeft Zippo audities gedaan en de rol verdiend bij elke productie - er is nooit geld betaald om in de schijnwerpers te komen. De windbestendige aansteker met gegarandeerde werking blijft ook de komende jaren de beste vriend van rekwisiteurs.